sonic co do jedzenia to są niezłe obiadki domowe na ul. Jana Pawła II, vis a vis Lidla. Zejdziesz 300m na Rynek Wieluński i jesteś. Coś bardziej wyrafinowanego to ul. Wieluńska lub Topollino (III Aleja).
dzięki L&K - znalazłem na steet view ( to jest jednak bajer widzieć ulicę na monitorze) ten bar koło Lidla = nazywa się "Bulion bar" wyglada ok - a jesli jadłeś tam kiedyś i żyjesz :wink: to śmiało tam się udam z rodzinką .Nawet czynny codziennie, bo już się bałem , że w poniedziałki ma zamknięte.
Dzięki chłopaki za wszystkie wskazówki - mam je zapisane i te dotyczące objazdów i te kulinarne. Po powrocie z wakacji napiszę gdzie jedliśmy i opinie :wink:
Fajny wątek - chociaż tytuł jego nie ciekawy jest - no ale po zakończeniu remontu pewnie wątek się zrobi nieaktualny
sonic, nie możemy się doczekać tego końca. Jak remontowali aleje to przez 3 miesiące z domu nie mogłem wyjechać bo na dzień dobry miałem 30 minut korka. Nawet się zastanawiałem czy samochodu nie parkować gdzieś dalej Jakby co to pisz, zawsze ktoś jest online to odpisze. Wypoczynku i szybkich przejazdów
po zakończeniu remontu pewnie wątek się zrobi nieaktualny
Którego? :twisted: Jak widzisz wątek od prawie 2 lat jest non stop aktualny :twisted: stawiam, że dokąd nie zrobią A1 to będzie aktualny...czyli kolejne x latek :twisted:
SS, rafiki, Jak zauważyłem dzisiaj DK 1 z przelotem przez Cz-wę jest czysta. Remontów brak, co prawda brak pomalowanych pasów przy zjeździe na Wyczerpy ale z tym się szybko uwiną.
Czarna_LK, spoko, od poniedziałku zarząd dróg na pewno coś "ciekawego" wymyśli :twisted: w tym są dobrzy :twisted: ale naprawić* świateł koło PZU to ni ma komu :evil:
*bo chyba nikt mi nie powie, że te sytuacje, że losowo któryś lewoskręt ma ciągle czerwone nie są wynikiem jakichś problemów...
Koledzy, prośba o poradę: jak będę jechał przez Częstochowę od strony Kłobucka, w sobotę ok. 11.00 to warto się pchać przez miasto czy macie jakieś lepsze propozycje ?
looker, teoretycznie ok, kieruje tranzytem. Ale jak wjedziesz do Częstochowy i miniesz Orlen po prawej stronie to jedź cały czas prosto przez 6 świateł i 2 ronda, wyjdzie na to samo
Dzięki chłopaki za wszystkie wskazówki - mam je zapisane i te dotyczące objazdów i te kulinarne. Po powrocie z wakacji napiszę gdzie jedliśmy i opinie
Witam kolegów - ja już jestem po urlopie i tak jak obiecałem piszę jeszcze raz podziękowania za podanie trasy i opinię na temat baru Bulion koło Lidla. Dojazd był jak po sznurku - żadnych korków i na JG szybciutko dojechaliśmy na parking, a potem kawałek z górki do baru. Jedzenie smaczne właściciel sensowny i rzeczowy. Żadnych perturbacji żołądkowych nikt potem nie miał :-)
Komentarz